petek, 24. februar 2012

Nekateri tečejo, drugi pa ...

Hja, da ne bo zgledalo, da samo Stane s peščico drugih tekačev športno preživlja letošnjo zimo. Nikakor ne! Mlajši del kluba ... kako naj rečem ... mladinski odsek :) ... no, mi zimo preživljamo nadvse aktivno. Tečemo bolj malo. Samo takrat, ko nas lovijo tisti, ki bi nas radi nakepali ...

Drugače pa smo snežene dni preživljali nekako takole:
- sneženi sprehodi,
- metanje v zamete,
- rušenje zametov, kjerkoli jih zagledamo na skoraj 3-urnem sprehodu,
- prevali na snežne zamete,
- stoje v snegu,
- skok v višino na snežni zamet.

Fotoaparat ni skakal z nami, nas je pa dokumentiral gospod na začetku sosednje vasi ... dva dni zapored nam je zavidal mladostno metanje v sneg. :)

Poleg navadnih sneženih sprehodov, smo pa tudi malo adrenalinski. Npr. neko soboto smo šle na Bled in pešačile po zmrznjenem jezeru vse do otočka. Na ledu smo se drsale, celo poskakovale ... skratka, bile smo športne. Res!

Da ne govorim, kako športno je bilo šele na sankanju na Gorjancih ... sanke so brzele po zmrznjenem snegu, mi pa se poleg tega še kotalili, kepali, fotkali ... 600 fotk v 1 uri. Joj, prejoj, kako smo bili fotografu zanimivi. :)

Tud' tamladi smo športno pridni, kajne? Pa čeprav se ne morem pohvaliti z medaljami, kot lahko to naredijo tisti tanajbolj pridni zimski tekači. Imamo pa dobre ideje, dogodivščine in fotke. :)

Zdaj napovedujejo pa 19°C. Hmm ... konec zime, začetek tekanja naokoli. Sezona teka se bliža, bo treba nabrusit tekaške copate in peljat pljuča na sprehod, da bodo lažje dihala ...

1 komentar:

Matick pravi ...

Ja lepo da ste tudi drugi športno aktivni, čeprav bo treba malce tudi potečt kdaj pa kdaj, da se ne pozabi kako to izgleda. Sicer je pa več "Matickov" tekaško aktivnih, samo niso tukaj omenjenim jih bom pa podrezal, pa sledi morda tudi za to kaka objava.