ponedeljek, 10. september 2012

27. kostanjeviški tek

Nedelja, 9. 9. 2012. Sonček. Kostanjevica na Krki. Tekli smo. Hrib in dolina. Splošni vtis: luštno.

To je bil povzetek na kratko. Malo daljše pa gre takole:
Nedeljsko jutro je bilo idealno za izlet. Za koga morda za trgatev. Za več kot 120 tekačev pa definitivno za tek. Z vseh strani smo se začeli voziti proti Kostanjevici - nekateri s kolesi, drugi z avtomobili. In smo prispeli. :) Standardne zadeve: prijava, številke, pozdravi, nato vsak k sebi na ogrevanje. Zbor na startu in odštevanje. Pa smo šli.

Začeli smo po ravnem, nato smo šli v hrib, pa še malo v hrib, pa še malo, pa čist malce v dolino, pa še n-krat v hrib, potem pa skoraj 2 km faaaaaajn v dolino. In ko misliš, da ti je že skoraj uspelo, ker si spet v dolini, vidiš tablo 6 km in ugotoviš, da imaš pred seboj še 3 km. K sreči ravnine, pa vseeno. Bi že skoraj prijal cilj. :)

V cilju smo bili nekateri prej, drugi kasneje. Nekateri smo bili bolj pozni, pa je še fotograf, ki je večino tekačev fotkal v cilju, obupal nad nami. Pa nič ne de, mi smo srečni, da smo prišli rekreativno v cilj. Pa še portretne fotke so tako hecno zadihane, da bolje, da jih nimamo. :) Poglejte pri rezultatih, če ne verjamete. :)

Torej, klubski rezultati ... tokrat zanimajo tudi mene, ker sem pred razglasitvijo rezultatov odšla. Pa poglejmo ...

Stane Kralj - 35.38 - 3. v E

Marko Bučar - 38.18 - 5. v B

Silvo Mikolič - 40.46 - 6. v F


Vesna Oražem - 46.00 - 2. v C

Barbara Vidic - 49.35 - 5. v B (na sliki tista oranžna lisa zadaj levo)

Matej Vidic - 51.03 - 9. v B (no photos for you ... run faster for photo next time :P)

Aha, še opomba ... fotkali nismo mi, ampak je za to poskrbel Dolenjski list. Več fotk na njihovi strani.

Več zanimivosti nimam za povedat, ker tokrat za spremembo nisem 2 ali 3 ure čakala rezultatov, ampak sem prej odšla. Lahko povem, da pri žrebu res nimam sreče, ker sem dobila 0 in da jim je za malico zmanjkalo špagetov in so namesto tega razdelili malce več hrenovk. Tudi to ni slabo. :) Morda kaj več pa doda še direktor. :) Tajnica zaključuje objavo. :) Pozdravček do naslednjič!

1 komentar:

Matick pravi ...

Hvala Barbi za objavo. Drugače pa ni kaj dodati, razen da smo se imeli potem ko sta vidva odšla še lušno. Pa hvala tudi vsem trem, ki so se odrekli cvičku in ga dali v dobrodelne namene. Smo ga z užitkom pospravili. Takšno navado lahko obdržite.