nedelja, 17. oktober 2010

Amsterdamski maraton - rezultati

Danes, 17. 10. 2010, je v Amsterdamu potekal maraton, ki se ga je udeležil tudi Stane. Njega sicer še ni nazaj v Slovenijo, so pa na voljo že uradni rezultati, ki so razkrili novico o izvrstni uvrstitvi.

Stane je pretekel progo polmaratona v času 1:24:20 in dosegel 168. mesto v konkurenci kar 10.429 tekačev iz celega sveta. Super!

Še povezava na uradne fotke kot dokazni material.

Poleg Staneta se je polmaratona udeležil tudi Sebastjan Puš, on pa je bil še hitrejši in je progo pretekel v času 1:21:37 ter zasedel okroglo 100. mesto med vsemi udeleženci.
Pa še njegove fotke.

Med Slovenci, ki so se udeležili polmaratona, je bil Sebastjan 1., Stane pa 3. :)

In zdaj bodo v avtodomu uživali še celo pot nazaj domov. Brez dvoma so uživali tudi na poti na Nizozemsko. Blagor njim. :) Kaj več bo pa Stane besedno in slikovno predstavil ob vrnitvi v Slovenijo.


Ampak tile Nizozemci ... hudo, kakšna organizacija ... na vrhuncu. Dan po teku se že lahko najde fotke in filmčke. Pa ne kr ene, ampak prav personalizirane. No, povezave do fotk sem že dala, zdaj pa še povezava do Stanetovega filmčka. Hudo. Lahko tudi preklapljate različne poglede na različnih delih proge. Ali pa počakate, da se samo premakne. Sem čist navdušena nad moderno tehnologijo. :) Hehe. :)

3 komentarji:

Matej pravi ...

Čestitam za super rezultat! :):)

Peter pravi ...

Še enkrat čestitke tekačem.
Pozdravček iz Domžal!

Matick pravi ...

Hvala Barbi za objavo. Si ravno tako hitra kakor organizator in je vse na dlani v prvi minutki. Od tebe bi se dalo kaj naučit.
Pa hvala za čestitke in vračam pozdrav vsem skupaj.