nedelja, 9. oktober 2011

4. grajski tek

Nedelja, 9. 10. 2011, je bila dan za delitev kluba na različna področja. Tako je en del kluba odšel na tek za Notranjski pokal (o tem bo več povedal Stane v naslednji objavi), drugi del pa je zastopal oranžne barve na domačem terenu. Pa se posvetimo današnjemu domačemu terenu.

Tokrat se je tek odvijal na Otočcu, ki nas je letos pričakal z nekaj spremembami. Zaradi težav z zaporo ceste so spremenili traso proge. Nova proga poteka nekako takole: Start na jasi, teki ob Krki v hrib (ojoj, hrib) po cesti do golf igrišča, čez drn in strn po golf igrišču, pa še malce naprej in malce v desno na pot, ki pelje do gradu Struga. Od tam spust ob reki Krki do ceste in še enkrat po cesti v hrib (o, ne že spet) do golf igrišča. Tokrat nismo prečkali igrišča, ampak smo nadaljevali po cesti do gradu Struga, spet v dolinco do Krke, ob njej vse do jase, kjer je treba narediti še zadnjih 500 m in jeeeee, cilj. :)

Se ne morem odločiti, ali je proga lažja ali ne. Moti me, da je treba dvakrat v tisti grdi klanec po cesti, mi je pa všeč, da ni treba dvakrat čez golf igrišče. Pa še malce krajši je tek kot prejšnja leta in na koncu ni tistega klanca od glavne ceste do igrišč za tenis.
 Pred začetkom teka smo imeli my kind of skupinsko ogrevanje (beri odlično skupinsko ogrevanje). Ne more biti bolje, kot da pride na Otočec Nina Petaros in skupaj zazumbamo. Res fino. Smo se ogreli, zraven uživali in še priklicali sonček. Res fajn. Potem smo se pa pognali na zgoraj opisano progo.

Na Dolenjskem smo danes barve kluba zastopali: Marko, Mirko, Irena in Barbara. To smo uradno prijavljeni. Natančno oko pa je lahko opazilo še dva tekača v naših barvah. :)

Rezultati pa so sledeči:
Marko Bučar - 32.38
Mirko Šuštar - 39.10
Barbara Vidic - 43.43
Irena Mikolič - 44.13

Posebno čast sta imela Marko Bučar in Irena Mikolič, ki sta na grajski način prejela vsak svojo bronasto medaljo. Bravo!

Več fotk lahko najdete v klubski fotogaleriji. Tokrat spominska kartica ni ostala doma. :)

Aha, pa še ena zanimivost je bila danes na Otočcu. Nalepljeni so bili rezultati za skupni seštevek Dolenjskega pokala (brez vključenega današnjega teka). Ne okrog govorit, ampak nekako je zgledalo, da se klubu obetajo kar trije pokalčki. Če smo prav razumeli pravila. Opa!

Ni komentarjev: