torek, 15. maj 2012

Tekli smo na Nizozemskem

29. 4. 2012 je bila ena taka nedelja, ko se zjutraj zbudiš, pogledaš skozi okno, vidiš vreme, se zviješ pod odejo in še malo spiš. :) Mi tega nismo naredili, ker
1. smo bili na dopustu na Nizozemskem,
2. smo ekstra super navdušeni tekači in nas nič ne ustavi,
3. vemo, da slabega vremena ni, so le različne vrste dobrega. :)

V resnici je bilo jutro polno tehtanja ... bi ne bi, bi ne bi ... 8°C, oblačno, piha, občasno rahlo dežuje. 10 km? Hmm ... Potreba po gibanju in izzivanje samega sebe sta zmagala in tako smo se na oblačno deževno dopoldne v mestu Haarlem na tek pripravljali 4 Maticki. :)

Ker me čas resno preganja, ne bom razlagala, kako je Nizozemska ravna. Kako je tam luštno tečt, ker greš mimo kanalov, pa mlinov na veter, pa čez mostičke, pa ves čas po ravnem. :) Kako je fajn, da ni bilo sonca in nam posledično ni bilo prevroče. Kako je prijalo razmigati telo in duha in nato nadaljevati road trip dopust. Ne, tega ne bom razlagala. Raje bom priložila video dokaz in zapisala naše rezultate. Cilj 3 rekreativcev je bil pod eno uro in vsem je uspelo, zato bravo mi! :)


Stane - 38.01           (skupno 21. mesto od 543)
Barbara - 55.28       (385/543)
Matej - 57.21          (431/543)
Hermina - 59.39       (467/543)

Pa še en kratek video zajem tekaške avanture. :)

Prav zares nimam časa za dolgo razpisovanje o našem dopustu, vendar to vseeno nekako počasi počnem v Moji dolini. Pridite na obisk (klik) in si tam poglejte, kaj smo počeli. Ali nas pocukajte za rokav in vprašajte, če so na Nizozemskem res tulipani, kakšna je Heineken solata, zakaj je Meriva avto za kure lovit, kako se počutiš, ko postaneš pivo, če imajo res hostel v gradu, ali res cela Nizozemska za en dan obleče naše klubske barve, če imamo res Matickova specialna oranžna očala, pa tudi kaj drugega.

Za konec vam pokažem pa samo še en kup zanimivih utrinkov celega prazničnega tedna. :) Mi smo med prvomajskimi prazniki uživali FUL. Pa vi? :)

Ni komentarjev: