sreda, 7. avgust 2013

8. tek po lovskih stečinah v Trebelnem

13. 7. smo tekli po Trebelnem. To je zadnji tek pred tekaškim dopustom v Dolenjskem pokalu. Še dobro, da se lahko potem poleti potepamo okoli brez slabe vesti. :)

Pri direktorju je bil na počitnicah naš najmlajši tekač Matic in tudi on je prišel, odtekel, zmagal. No, ne ravno zmagal, ampak medaljo pa je osvojil. :)

Verjetno zato, ker je imel čisto novo tekaško obutev. :)

Matic je pretekel 800 m, mi pa smo se lotili kar 7 kilometrov. Letos k sreči sonce na progi ni pripekalo tako neznosno kot v prejšnjih letih, ampak je bilo še vedno vroče. V Trebelnem je en tak grd klanec na progi, ki ga moraš dvakrat pretečt, oziroma kar prehodit. V bistvu sta dva taka klanca, prvega uspem pretečt, drugega sem pa obakrat hodila. Aja, pa da ne pozabim še tistega pred ciljem ... tam pač tečeš, ker je že toliko navijačev. Ampak komaj tečeš. :) Bo treba trenirat ... al pa progo spremenit. Hehe.

Tokratni fotograf je bil Mirko, ki se je kar pojavljal na startu, pa na sredi proge, pa spet na cilju ... zanimivo.

Takoj po teku sem odbrzela naprej po prijetnih obveznostih, zato nimam kaj veliko za povedat, pa tudi na spletni strani društva Marathon ni rezultatov teka, zato tudi tega ne morem objaviti. Sem pa pobrskala po fotogaleriji in odkrila nekaj udeležencev in dobitnikov medalj. :)

Tekli s(m)o:

Franci Menič - 2. v E, Stanislav Kralj - 3. v E



Mirko Šuštar

Vesna Oražem

Barbara Vidic - 3. v B

Mojca Vidic

Aja, aja ... še četvorke so tekle ... tokrat malo združene, saj sta naša fanta vzela še dve dekleti in skupaj so osvojili 1. mesto. Bravo!

Zdaj pa sledi premor v Dolenjskem pokalu, ki ga je v bistvu že na pol konec. :) Dobro, da je res premor, da se najde čas še za objave za nazaj. Ampak kaj, ko niti na dopustu ne mirujemo ... več o tem pa v naslednji objavi. :)

Ni komentarjev: